FOR MIG ER ET BILLEDE MEGET MERE END AT KLIKKE PÅ UDLØSEREN. MINE BILLEDER ER PRÆGET AF ÆGTE FØLELSER, FLOT LYS OG BLØDE FARVER.

Om mig

Mit navn er Anna og jeg er professionel familie- og børnefotograf.

Jeg er god til at skabe en stemning hvor både børn og voksne slapper af, og føler sig helt naturlige foran kameraet. Takket være min evne til at skabe kontakt til børnene, kan jeg nemt få deres natur frem.

Vores samarbejde vil resultere i billeder som er gennemsyret af ømhed, lykke, glæde og kærlighed. Disse følelser vil jeg dokumentere for jer på den bedst mulige måde.

Hvert eneste fotografi I modtager, er et unikt stykke håndværk, og ikke mindst et minde for resten af livet.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Kærlig hilsen
Anna

Sådan siger mine kunder

Martina Nøddebo Hinrichsen
Anna har fotograferet mine to piger flere gange - både i lege situationer og opstillede billeder. Anna er super dygtig. Hun sørger altid for at skabe en god stemning så børnene bliver trygge, og gør at hun kan fange børnenes personligheder på hendes billeder. De varmeste anbefalinger fra mig og mine piger.

Martina Nøddebo Hinrichsen

Bettina Julsbæk Jørgensen
Børnefotografering i det fri, hvor der var mulighed for mine to piger at lege. Anna faldt ind i legen med Mathilde (3år), og det blev et helt fantastisk resultat. Elsker kvaliteten..

Bettina Julsbæk Jørgensen

Marie Højrup
Anna er yderst professionel, nærværende og i stand til at få børnene til at føle sig trygge i en uvant situation. Billederne blev helt fantastisk flotte og Anna formåede helt klart, at fangede børnenes naturlige udtryk.
De bedste anbefalinger!


Marie Højrup

Marianne Kappel Vistrup
Super god fotograf, som fanger børnene hvor de er. Mine varmeste anbefaling herfra.

Marianne Kappel Vistrup